top of page
IMG_9922.PNG
IMG_9927.PNG
  • Facebook
  • Instagram

De Mähbergstüberl is een knus pension in het gezellige familie dorp Bichlbach.

Het zomerse Bichlbach is voor jonge en oudere vakantiegangers een echt walhalla.

 

Tot de hoogtepunten voor gezinnen behoort zonder twijfel het sport- & recreatiepark met zwemmeer, klimbos, Flying Fox, discgolf, midgetgolf, voetbalveld, tennisbaan en rafting. 

laat nou precies dít park zich op 4 minuten loopafstand bevinden van de Mähbergstüberl!

Beestachtig leuk is ook een bezoek aan de kinderboerderij, inclusief sprookjeswereld en kribbemuseum. Bovendien kunt u bij de Almkopfbahn steps huren voor een avontuurlijke afdaling en step ervaring.


In de zomer is het goed toeven in Bichlbach en omgeving, het terrein van wandelende gezinnen, fietsers en bergbeklimmers. Zowel de sportfanaten als mensen die ontspanning zoeken, genieten van de pracht van de natuur en de vele mooie meren, de gezonde lucht en de mooie contrasten in het landschap. Ideale omstandigheden dus voor puur vakantiegeluk in het hart van de Tiroler Zugspitz Arena.

Benieuwd wat er allemaal te doen is klik dan hier!

 

IMG_5911-removebg-preview.png
IMG_0812.PNG
IMG_0815.PNG
IMG_5228.JPG
IMG_5289.JPG
IMG_7551_edited.jpg
bichlbach-im-sommer_edited.png

Trek je terug in de bergen om te ontsnappen aan de stress van het dagelijks leven. Het pittoreske bergdorpje biedt u de mogelijkheid een levensstijl en cultuur te beleven waarin familie, vrienden, ontspanning en genieten centraal staan. Maak het u gemakkelijk en geniet van de bezienswaardigheden en geluiden van de plaats en de mensen om u heen.

Vakantiewoning in Bichlbach, Tirol -  Het pension de Mähbergstüberl  ligt in het hart van de Tiroler Zugspitz Arena in het kleine stadje Bichlbach. De familiaire sfeer en het ruime aanbod aan vrijetijdsactiviteiten zullen uw verblijf bij ons tot een onvergetelijke ervaring maken.

IMG_0816.PNG
IMG_0324.PNG

Wij zijn Iris & René en wij zijn de eigenaren van de Mähbergstüberl. 

In 2022 hebben wij de stap genomen om naar Oostenrijk te verhuizen, samen met onze 2 Berner Sennen honden Pien en Millie. 

Iris komt al vanaf haar 13e jaar in Bichlbach en ook in de Mähbergstüberl, René komt er vanaf zijn 19e jaar. Nadat Iris, René een paar weken kende, heeft zij hem  meegenomen naar haar favoriete dorp in Oostenrijk. 

Dat we hier ooit samen de Mähbergstüberl zouden runnen hadden wij nooit gedacht. 

Benieuwd naar heel ons avontuur check dan ons Youtube kanaal daar hebben wij alles vastgelegd. 

Ook  op onze andere Social media accounts (Facebook  en Instagram) zijn wij zeer actief en plaatsen wij regelmatig foto's en video's van ons dagelijkse leven en de omgeving. 

  • Instagram
bottom of page